Huwelijk Leo & Anouk

Lonneke Fotografie (282)And it feels like magic……

Een top locatie (Kasteel Geldrop), een heleboel schattige bruidskindjes (maar dan wel met stoere allstars sneakers), een zonovergoten lentedag en een prachtig bruidspaar. Genoeg ingrediënten voor een geweldige dag.

De dag begint ’s ochtends vroeg bij bruidegom Leo, die er helemaal klaar voor is. Bruid Anouk is met hun twee dochters al de avond ervoor naar haar ouderlijk huis vertrokken, dus Leo heeft zich in alle rust voor kunnen bereiden. De bloemen worden bezorgd en Leo hijst zich in een stijlvol grijs pak. De dag kan beginnen!

Ik vervolg mijn reis naar bruid Anouk, die zich voorbereid in een voor mij heel bekende buurt in Helmond aangezien mijn ouders daar ook wonen. De kapster is druk om niet alleen de bruid, maar ook de twee dochters van het bruidspaar Sterre en Vlinder er super uit te laten zien. Kleine Vlinder heeft de avond ervoor nog een flinke kras op haar wang opgelopen. Dat wordt achteraf photoshoppen!

Net nadat Anouk haar trouwjurk (natuurlijk met behulp van haar moeder) heeft aangetrokken, klinkt er getoeter in de straat. De bus met daggasten is gearriveerd en zo zie ik dat er nog meer schattige bruidskindjes het gezelschap compleet maken. Iedereen verzamelt zich op de oprit en daar komt de bruidegom al aanrijden in een mooie Rolls Royce. Hij spoed zich naar de voordeur om zijn bruid op te halen. En wat zien ze er stralend uit samen!

Na een kopje koffie en wat familiefoto’s in de tuin, vertrekken we naar de Cacaofabriek in het centrum van Helmond. Ik kom er vaker voor fotoshoots en bruidsreportages, maar het blijft een erg fijne locatie met veel mogelijkheden. Sterre en Vlinder doen het hartstikke goed en we kunnen dan ook op ons gemak de gewenste foto’s voor de trouwreportage maken. Tijd om door te rijden naar Kasteel Geldrop waar we de rest van de dag zullen verblijven.

Bij het kasteel wordt het bruidspaar door alle gasten binnen gehaald. Na de relaxte lunch gaat er dan eindelijk getrouwd worden. Het is fantastisch weer, dus de geplande buiten ceremonie kan door gaan. De gasten nemen plaats in de romantische setting onder de bomen. Het wachten is op het moment dat de bruidskindjes door de tuin komen aanlopen, gevolgd door Anouk aan de arm van haar vader. Wat een mooi begin.

De kinderen worden volop bij de ceremonie betrokken. Je trouwt tenslotte ook een beetje met z’n vieren. Zo krijgen Sterre en Vlinder ook ieder hun eigen ringetje en mogen zij ook de trouwakte “tekenen”. Bruidegom Leo laat zich van zijn romantische kant zien met een zelf geschreven gedicht. En dan is het een feit, vanaf nu zijn Leo en Anouk dan echt man en vrouw.

Aansluitend wordt er geproost en is er tijd voor alle felicitaties en de bruidstaart. We maken nog wat foto’s in de tuin en de kinderen kunnen lekker spelen. Ondanks de relaxte middag is het zo weer tijd voor het diner. De vader van Anouk verblijdt het bruidspaar met een persoonlijke speech. Zus en zwager halen nog even wat herinneringen op aan de vrijgezellenfeesten. Dan begint het bruidspaar en vooral de bruidegom toch wel zenuwachtig te worden voor de openingsdans. Ze hebben dan ook heel wat in petto, compleet met lichtgevende schoenen. Na een generale repetitie komen de eerste avondgasten binnen. Het feest kan beginnen en de openingsdans ziet er super uit, mijn complimenten! Nog een laatste dansje met de bruidskinderen en dan is het zowel voor hen als voor mij tijd om te gaan. Het bruidspaar en hun gasten maken er nog een mooie feestavond van.

 

Blog Leo Anouk_s2

Bookmark the permalink.

één bericht

  1. Prachtige foto’s Lonneke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *