Huwelijk Martijn & Nicolle

bedankkaartje1_1Als de lente komt, en als ik dan verliefd ben
Mag ik dan bij jou
Als de liefde komt, en ik weet het zeker
Mag ik dan bij jou

Een verrassingsbruiloft…. Dat vraagt om een blog! Een half jaar geleden maakte ik kennis met Martijn en Nicolle. Zij hadden wel een hele bijzondere bruiloft in petto…

Namelijk een bruiloft waar de gasten vooraf niets van wisten. Alleen de cateraar en de getuigen (en ik als fotograaf) waren op de hoogte. Zelfs hun eigen ouders wisten nergens van. Enorm spannend allemaal! Dat vonden Martijn en Nicolle op het einde ook. Want toen ik twee weken voor de bruiloft bij hen thuis was, waren ze het geheim houden wel een beetje beu. Maar ik weet zeker dat ze achteraf geen spijt hebben gehad, want hoe leuk en bijzonder was het.

Op de grote dag kom ik aan bij hun huis in Helmond als net het grote nieuws aan de ouders is verteld. Om hen even bij te laten komen en omdat ze toch nog een beetje kunnen deelnemen aan de voorbereidingen, besloot het bruidspaar hen een paar uurtjes voor de bruiloft in te lichten.
Het huis van Martijn en Nicolle ziet er prachtig uit. Buiten staat een mooi ingerichte tent die deze middag als bruidslocatie dienst zal doen. Wat relaxed zo trouwen in je eigen omgeving. Omdat de gasten dit nog niet mogen zien, zijn de tuindeuren afgeplakt.

Intussen vertrek ik met het bruidspaar naar hun hotelkamer waar eerst de bruidegom en daarna de bruid zich in alle rust kunnen omkleden. Via het gangetje achter hun huis gaat Martijn alvast stiekem de tuin in. Helaas regent het op dat moment en staat Martijn helemaal alleen onder een paraplu op de grote verrassing te wachten. Dan verschijnt ook de Babs en kan de huwelijksvoltrekking beginnen. Martijn neemt zijn plaats in, de tuindeuren gaan open en de rode loper gaat uit. De gasten weten niet wat ze zien. Een beetje verbouwereerd nemen ze plaats en iedereen wacht op de entree van bruid Nicolle.

Dan komt Nicolle aan de arm van haar vader de tuin in. Alle spanning komt los, maar dan gaat er toch echt getrouwd worden! Het jawoord volgt tijdens een relaxte ceremonie. Hun stoere zoontje Tobias mag de ringen brengen en dan is het tijd voor taart & toast.

Nadat alle gasten het bruidspaar hebben gefeliciteerd, neem ik het bruidspaar nog even mee voor een fotoshoot in hun eigen wijk Brandevoort die erg leuke plekjes heeft. Het zonnetje is inmiddels doorgekomen en ook zoon Tobias wil wel even met zijn mooie mama en papa op de foto. Wat was het een leuke dag!

MartijnNicole_Blog1

 

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *