Eddy & Tess


DSC_4335
All along I believed
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I’ll love you for a thousand more

Deze keer een bruiloft met een bijzonder tintje voor mij als trouwfotograaf aangezien ik de bruid al ken vanaf dat ze een klein meisje was. Als ik ’s ochtends aanbel bij haar ouderlijk huis in Helmond doet haar dochtertje Jasmijn van vier de deur open. Helemaal in de ban van haar rol als bruidsmeisje word ik enthousiast naar de juiste kamer gedirigeerd en wijst ze me precies aan waar ik mijn tas neer kan zetten. Handig zo’n hulpje! En het is natuurlijk ook wel heel bijzonder dat zij en haar broertje erbij zijn als hun ouders gaan trouwen. 

Het is een drukte van belang, want niet alleen bruid Tess zit in de visagie, maar ook haar moeder en zus worden door de kapster en visagist onder handen genomen. Intussen zijn haar vriendinnen/getuigen in de weer met de decoraties en het voorbereiden van de lunch waar de broers van Tess alvast graag een hapje van meepikken. Bruidsmeisje Jasmijn vermaakt intussen iedereen door zogenaamd een boekwinkeltje te beginnen wat iedereen natuurlijk meespeelt. De appel valt niet ver van de boom, aangezien haar vader een eigen kledingwinkel heeft.

Bruidegom Eddy en zoontje Noah van 2 staan keurig op tijd voor de deur. Alleen zijn de dames nog niet helemaal gereed en moet Eddy dus nog even op zijn bruid wachten. Maar dan gaat de deur open en staat Tess te stralen in haar prachtige jurk met romantische kanten sluier. Wat een plaatje is dit gezin samen.
Voordat er getrouwd wordt staat eerst de fotoshoot op het programma. We vertrekken naar de mooi aangelegde tuin van het echtpaar waar de trouwauto (een chique groene Rolls Royce) is gehuurd. Gastvrij worden we daar ontvangen. Zoontje Noah heeft er duidelijk niet zo’n zin in. Een lolly is natuurlijk ook veel interessanter en stiekem is hij al hartstikke moe. Maar verstoppertje spelen onder mama’s bruidsjurk is uiteraard ook erg leuk. De kinderen gaan dan ook lekker tussendoor naar huis om bij te komen van de drukke ochtend en zo hebben we rustig de tijd om ook het bruidspaar samen op de foto te zetten. De tuin biedt verschillende mooie hoekjes en het bruidspaar heeft zelf ook voor leuke accessoires gezorgd. Tussendoor relaxen we even met een broodje en daarna maken we nog een stop in het bos om daar een paar foto’s te maken.

Maar het draait uiteraard allemaal om het ja-woord, dus wordt het tijd om te vertrekken naar Beachclub Sunrise op Aquabest waar de rest van de dag plaats zal vinden. De huwelijksplechtigheid vindt plaats op een ponton in het water. Deze plek is romantisch en hip tegelijk. De gasten verwelkomen het bruidspaar als ze aan komen rijden in de trouwauto. Daarna nemen de gasten plaats op het ponton en ook de bruidegom neemt daar plaats om zijn bruid op te wachten. Het is nog even spannend of zoontje Noah wel samen met zijn zusje voor de bruid en haar vader uit wil lopen, maar nadat hij een beetje gekalmeerd is kan de plechtigheid beginnen. Aan de arm van haar vader loopt Tess, op het nummer “A Thousand Years” gezongen door zangeres Melissa, de steiger af richting het ponton. Bruidsmeisje Jasmijn kan eindelijk haar taak vervullen en strooit flink met bloemblaadjes. Jasmijn en Noah kruipen op schoot bij hun ouders. Ja, tenslotte trouwen ze ook een beetje met z’n vieren. Na een emotionele plechtigheid, een volmondig ja en het aanschuiven van de ringen mag Tess zich dan eindelijk mevrouw Kloes noemen.

Zo de spanning is er af, tijd voor een toast en natuurlijk de bruidstaart. Als iedereen het bruidspaar heeft gefeliciteerd en even bij heeft kunnen kletsen, maken we buiten op het strand de groeps/familiefoto’s. Hilariteit natuurlijk als ineens de twee kinderen ervan door zijn en de dames elkaar onderling aankijken om te checken wie platte schoenen aan heeft en een sprintje kan trekken om ze terug te halen.
Het diner bestaat uit een luxe barbecue, welke natuurlijk helemaal past bij een feest in een beachclub. Als toetje zingt Jasmijn samen met oma een schattig liedje voor haar ouders.

Omdat het bruidspaar ’s avonds al wat foto’s wil laten zien duik ik even achter mijn computer om een kleine selectie te maken. Dan kondigen de eerste avondgasten zich aan en voordat ik het weet is de openingsdans een feit en verlaat ik het feest terwijl iedereen uit zijn dak gaat op de dansvloer op de klanken van wederom zangeres Melissa en een saxofoniste.

TessEddy_Blog

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

6 reacties

  1. Trots op mijn zus Lonneke en mijn lieve vrienden Tess & Eddy. Wat was het mooi!

  2. Was een prachtige dag!!

  3. Gave foto’s zeg wow!

  4. Echt een dag die je nooit meer vergeet!!

  5. wat een prachtige foto s echt heel mooi

  6. Wat een mooie foto, het geluk straalt er vanaf. Dochter en zoon hebben een warm nest zo te zien.Als je de kinderen een mooie jeugd kan geven kunnen ze later de hele wereld aan.veel geluk mooie mensen.x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *