Martijn & Kristel

LF (6)Baby, love never felt so good
And I doubt if it ever could
Not like you hold me, hold me

Enkele weken voor de bruiloft van Martijn & Kristel ga ik samen met hen kijken bij De Watermolen van Opwetten in Nuenen. Op deze locatie gaat het namelijk gebeuren: Martijn & Kristel gaan daar JA tegen elkaar zeggen.
Maar ook blijven ze daar lekker borrelen, eten en feesten. En natuurlijk voor mij belangrijk: ze willen daar een gedeelte van de fotoshoot doen. Dat zie ik wel zitten, want het is een erg leuke plek voor een bruidsreportage. Maar het bruidspaar wil ook nog een andere locatie, maar is daar nog niet helemaal over uit. Wordt het een park of toch Strijp-S in Eindhoven? Hieronder zien jullie wat het uiteindelijk is geworden: een stoere kleurrijke shoot op deze laatst genoemde industriële locatie. 

Op “de” dag kom ik ’s ochtends aan bij de moeder van de bruid. Zus en schoonbroer leggen de laatste hand aan de decoratie en dan komt ook bruid Kristel zenuwachtig binnen gevlogen. Het bruidspaar heeft de dag ervoor tot in de laatste uurtjes gewerkt aan de zelf gemaakte bruidstaart en daardoor is er nog een hoop lastminute stress geweest. Maar later op de dag zal blijken dat het resultaat er mag zijn en tegen die tijd is alle stress al lang weer vergeten. 

De bruid wordt door haar moeder en zus liefdevol geholpen bij het aankleden van haar bruidsjurk. En dan komt al gauw genoeg de bruidegom de straat in gereden in een stoere witte Ford Mustang. Altijd weer een mooi moment, als het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet. 

Omdat we op twee locaties foto’s gaan maken, moeten we direct weer vertrekken. Niet erg, want dit bruidspaar heeft er helemaal zin in. Ze hebben zelfs de sleutel van een van de gebouwen op Strijp-S geregeld, waardoor we ook vanaf het dak foto’s kunnen maken. Het mooie lijnenspel van de industriële gebouwen en de graffiti-wanden zorgen voor mooie achtergronden. En het weer zit mee, dus we kunnen lekker onze gang gaan. Het is dan ook al snel laat en we besluiten niet alle foto’s bij de Watermolen voorafgaand aan de ceremonie te maken, maar er ’s middags nog even tijd voor te nemen. Tenslotte moet er ook nog een broodje worden gegeten en druppelen de eerste gasten al binnen.

 De ruimte waarin getrouwd gaat worden is helemaal in stijl aangekleed door het bruidspaar, leuk om zo een extra persoonlijk tintje aan de ceremonie mee te geven. Na hier en daar een traantje, maar ook zeker een lach, zeggen Martijn en Kristel volmondig ja tegen elkaar. Wat zien ze er gelukkig uit.

Daarna mag dan eindelijk iedereen de prachtige grote bruidstaart zien. Eerst een toast en dan aansnijden en smikkelen maar!

Intussen is de zon gaan schijnen en verplaatsen we ons naar het picknick-gedeelte achter de watermolen om wat groepsfoto’s te maken. Daarna neem ik het bruidspaar nog even mee om de laatste foto’s voor de reportage te maken. Daarmee komt er voor mij een einde aan deze leuke dag.

Martijn en Kristel: ik wens jullie alle geluk toe!

MartijnKristel_Blog

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

  1. Prachtige foto’s!

  2. Wat een leuke foto’s. Mooi geheel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *