Huwelijk Christian & Judith

lonneke-fotografie_blog2Voor mij ben jij de liefde….

Op de populairste trouwdag van 2016 reis ik af naar Waalwijk, waar Christian en Judith vandaag in het huwelijksbootje stappen. Het belooft een super leuke dag te worden. Ik ken het bruidspaar al, want Judith was eerder ceremoniemeester op het huwelijk van vrienden Remco & Ilona waar ik ook de bruidsreportage mocht verzorgen. Dus ik verwacht weer een hoop Brabantse gezelligheid. Verder zijn de weersvoorspellingen prima, gaan we naar verschillende leuke locaties die we vooraf al samen bezocht hebben en last but not least: er is weer een volkswagenbusje. Dat blijft toch wel een van mijn favoriete trouwauto’s met al die leuke kleurtjes.

’s Ochtends begin ik bij bruid Judith. Als ik de straat van haar ouders binnen rijd, zie ik dat overal de vlag uit hangt. Hoe leuk is dat! Samen met haar moeder en zus zit ze ontspannen in de make-up als ik binnen kom. Ik maak alvast wat foto’s van de accessoires en maak dan een uitstapje naar bruidegom Christian, die om de hoek in hun eigen huis zich om gaat kleden. In de tuin wordt alles in gereedheid gebracht voor de lunch en wordt de laatste hand gelegd aan de decoraties. Christian wordt bij het aankleden geholpen door zijn moeder. Toch altijd weer een bijzonder moment en daarom zeker zo leuk om ook de voorbereidingen van de bruidegom vast te leggen.

Dan ga ik snel terug naar Judith, want het is tijd geworden om de trouwjurk aan te trekken. Wow wat ziet ze er mooi uit! Iedereen verzamelt zich buiten om Christian de straat in te zien rijden. Dan is daar het moment dat hij mag aanbellen en zijn bruid voor het eerst gaat zien. Aan de stralende gezichtjes te zien, zit dat wel goed!

Tijd om foto’s te gaan maken. Christian en Judith hebben twee mooie plekken op het oog. We beginnen bij een haventje aan de Maas. Daar is een groot weiland bij, zodat we ook meteen foto’s met het Volkswagenbusje kunnen maken. Je merkt dat Judith zich helemaal in haar element voelt zo voor de camera. En ook Christian begint er aan te wennen. We moeten dan ook de tijd in de gaten houden, want er zijn zoveel mooie plaatjes te schieten op deze locatie dat ik nog niet weg hoef. We verplaatsen ons naar de tweede locatie, een boerderij met perenboomgaard. Het is er goed drassig, maar bruid Judith heeft echt overal aan gedacht en trekt overschoentjes aan. Dus kunnen we gewoon de boomgaard in om foto’s te maken. We eindigen bij de boerderij zelf en dan hebben we de trouwreportage compleet.

Aansluitend wordt het bruidspaar bij hun eigen huis opgewacht door alle daggasten. Daar is even tijd voor een lunch alvorens we naar het gemeentehuis van Waalwijk gaan voor de huwelijksceremonie. Want het belangrijkste van vandaag is natuurlijk het jawoord. Daar hoeft het bruidspaar niet over na te denken. Na de ceremonie maken we een paar groepsfoto’s en traditiegetrouw rijdt het bruidspaar daarna weg met de bekende blikjes achter de auto.

Het zonnetje is zelfs gaan schijnen, dus de taart & toast kan buiten plaats vinden. Er is even tijd om bij te kletsen met familie en vrienden, alle felicitaties in ontvangst te nemen en voor een lied door de moeder en zus van de bruid. Na deze relaxte middag gaat iedereen aan tafel. Daar volgen ook weer enkele speeches en wordt er lekker gegeten, zodat iedereen weer opgeladen is voor de feestavond. En wat voor een feestavond! Na de openingsdans loopt de hele zaal al in polonaise. Een echt goed Brabants feestje dus!

Christian en Judith, blijf zo stralen zoals op deze bijzondere dag. Ik vond het een eer om er bij te zijn en wens jullie alle geluk!  blog-christian-judith_s

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

 1. Michael en Carla Schapendonk

  Lieve Lonneke
  Wauw, wat een prachtige foto’s en wat een mooi en lief verhaal.De traantjes beginnen weer te stromen!!!
  We wilde onze Christian en Judith graag en bijzonder en blijvend huwelijkscadeau geven, SUPER om te zien hoe bijzonder dit gaat worden.
  We kijken heel erg uit naar de cd’s en natuurlijk ook naar het fotoboek.
  Jij hebt de dag zo een gouden randje gegeven waar we nog vaak naar zullen kijken en volop van kunnen blijven genieten.
  Dank je wel daarvoor!!!

 2. Christian & Judith

  Echt een top fotograaf! Dankzij Lonneke kunnen we nog zo lang nagenieten van onze mooiste dag. Flexibel, kwaliteit en fijn om mee te werken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *