Huwelijk Ruud & Kristel

Trouwen op 07-07, wat een mooie datum!

Voor mij stond de bruiloft van Ruud & Kristel in de agenda. Een thuiswedstrijd in Helmond Brouwhuis deze keer, dat is ook weleens fijn!

De dag begint bij de ouders van de bruidegom. Eerst krijgt zoontje Jelle zijn trouwoutfit aan en dan is het tijd voor bruidegom Ruud. Natuurlijk geholpen door zijn ouders. Ruud heeft een bijzonder trouwpak: het colbertje en de broek hebben een andere kleur. Een hele gave combinatie.

Achter het huis staat de landrover van Ruud’s vader al te blinken. Speciaal voor vandaag is deze extra opgeknapt. Maar het is nog even wachten tot Ruud er zijn bruid mee mag ophalen.

Intussen zijn in het ouderlijk huis van de bruid ook de voorbereidingen in volle gang. Bruid Kristel en dochter Sofie krijgen een mooi bruidskapsel. Sofie kan niet wachten tot ze haar prinsessenjurk aan mag. Wat ziet ze er prachtig uit. Dan mag ook Kristel haar jurk aantrekken. Geheel passend bij deze zomerse dag is deze kort aan de voorkant. Tijd om te trouwen!

De landrover komt de straat in rijden en dan mag Ruud eindelijk aanbellen bij zijn bruid. Wat vormen ze een prachtig gezinnetje zo met z’n vieren.

We gaan op pad om foto’s te maken. Hiervoor gaan we naar de Kasteelruïne in Asten. Een toffe plek, zoals je wel op de foto’s kunt zien. Natuurlijk hadden Jelle en Sofie een eigen willetje tijdens de fotoshoot, maar we hebben er toch een leuke sessie van kunnen maken. Zo’n oud kasteel is ook veel interessanter dan poseren voor de fotograaf 😉

Het programma vervolgen we bij Innesto in Asten. Na een drankje op het terras is het tijd voor de huwelijksceremonie. Deze wordt geleid door goede vriend Pieter. Hij neemt deze rol vandaag speciaal op zich, want Ruud & Kristel zijn stiekem eerder die week al getrouwd. Zoals de meeste bruiloften deze zomer zitten we heerlijk buiten in de zon. Gelukkig zegt het bruidspaar opnieuw ja en wordt de akte niet alleen ondertekend door de getuigen, maar ook door dochter Sofie. Jelle & Sofie krijgen ook ieder een ring. Zo wordt er echt met het hele gezin getrouwd.

Na alle felicitaties is het tijd voor champagne en het aansnijden van de bruidstaart. Een belangrijke taak natuurlijk voor het kersverse bruidspaar. Nadat iedereen heerlijk heeft zitten smullen, maken we nog wat groepsfoto’s. Daarna is het voor mij weer tijd om te gaan.

Ruud & Kristel, ik wens jullie samen met Sofie & Jelle alle geluk toe. Op naar een mooie toekomst samen!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. Heel leuk beschreven Lonneke! Jij hebt onze dag een tastbare herinnering gegeven door de prachtige foto’s! ❤️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *