Maarten & Amy

Lonneke Fotografie (12)One love, one heart, let’s get together and feel all right…..

Hoe bijzonder is het als een groep van 40 familieleden en vrienden afreist naar Jamaica om daar jullie huwelijk mee te vieren….. En ik mocht mee als trouwfotograaf!
Afgelopen februari, terwijl er in Nederland een flink pak sneeuw ligt, trouwen Maarten & Amy met hun voeten in het zand onder de zon en de palmbomen van het prachtige eiland Jamaica. 
Het relaxte eiland bekend van de muziek van Bob Marley en het motto: No problem, It’s only a situation…. vormt het uitgangspunt voor een heel bijzonder huwelijksfeest.
Als thema is duidelijk gekozen voor de kleur roze, van de pumps van de bruid, de jurkjes van de bruidsmeisjes, tot de aankleding van de huwelijkssetting op het strand.

Op 06-02, tevens de geboortedag van Bob Marley, loopt Amy aan de arm van haar vader het strand op waar haar bruidegom Maarten, zes bruidsmeisjes, twee bruidsjongetjes, de getuigen, en de meegereisde familie en vrienden ademloos toekijken. De inzegening in een prachtig prieeltje door een Jamaicaanse ambtenaar wordt begeleid door de muziek van Guus Meeuwis en Racoon wat een typisch Nederlands tintje geeft aan deze tropische bruiloft. Na een champagnetoast op het bruidspaar is het tijd voor een uitgebreide fotosessie. Natuurlijk op het strand, maar ook op het mooie bordes en in de tuin van het resort. Na de borrel en het diner wordt er flink gefeest op een speciaal ingericht stukje strand. De genodigden laten zien dat Nederlanders weten hoe ze moeten feesten en al snel hangen er vele hotelgasten over de reling van het bordes om te kijken naar dit bijzondere bruiloftsfeest. Luidkeels wordt meegezongen met Andre Hazes: Wees zuinig op mijn meissie en natuurlijk ontbreekt de reggaemuziek van Bob Marley niet: I wanna love you and treat you right; I wanna love you every day and every night…..

Een wens van het bruidspaar is om in de dagen na de bruiloft nog een Trash-the-dress-shoot te doen op het strand. Nou daar zeg je als fotograaf natuurlijk geen nee tegen. Vele hotelgasten kijken verbaasd toe als Maarten & Amy de zee in rennen met hun bruidskleding aan. Het levert een paar romantische en ongedwongen plaatjes op. Een mooie afsluiting in het bruidsalbum tot gevolg.

MaartenAmy_Blog

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

3 reacties

  1. Hoi Lonneke
    WAT een leuke site heb je er van gemaakt. Je bent niet alleen een geweldige fotograaf maar je blijkt ook nog eens een hele goeie verslaggeefster te zijn !! Want wat HEBBEN we met z’n allen een onvergetelijke bruiloft en vakantie gehad in Jamaica. En we hebben het aan jou te danken dat alles op een geweldig mooie manier is vastgelegd op meer dan prachtige foto’s !! Dank je wel hiervoor namens de moeder van deze geweldige bruid!!

  2. Dat is helemaal waar, en als ik bij de andere bruidsfoto’s kijk, heeft Lonneke al echt haar eigen stempel gezet op de reportages. Super!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *