Huwelijk Matthijs & Lisa

LF (14)Een Nederlands bruidspaar dat trouwt in de Belgische Ardennen met als thema Ibiza Chic, dat moet wel een mooi feest worden!

De temperatuur van de huwelijksdag past in ieder geval prima binnen het thema, want het is zo’n beetje de warmste dag van het jaar.

Als ik ’s ochtends arriveer is het een drukte van belang. De “Wedding Crew” is bezig met de laatste voorbereidingen. Het bruidspaar en enkele lieve vrienden en familie zijn al de dag ervoor aangekomen op de prachtige locatie “Sechery”. Heerlijk als je op dezelfde locatie kunt trouwen, feesten en slapen! De laatste hand wordt gelegd aan het kapsel en de visagie van bruid Lisa en bruidegom Matthijs wordt door zijn broer (nog in zwemshort, want wat is het heet, ik heb medelijden met al die mannen in pak) geholpen met aankleden. Tenslotte mag Lisa haar trouwjurk aantrekken in bijzijn van zusje, moeder en schoonmoeder. De moeders brengen de bruid de nodige verkoeling door flink met hun waaiers te wapperen.

Intussen verzamelen alle gasten en de bruidegom zich op het pleintje voor het huis. En dan is het eindelijk tijd dat iedereen mag zien hoe mooi de bruid is, als zij vanuit de tuin de trap afdaalt….
Na de ontmoeting stapt het bruidspaar in hun snelle Porsche en volg ik hen de Ardennen in. Het rustige beekje/bos dat het bruidspaar op het oog had om foto’s te maken blijkt in het weekend te worden gebruikt als plaatselijk zwembad en ze hebben dan ook veel bekijks. Ook stoppen we midden in het dorpje waar we nog wat foto’s maken. Bij terugkeer op de locatie druppelen langzaam de andere gasten binnen en is het tijd voor een sapje en een broodje. De locatie ziet er prachtig versierd uit. Daar heeft het bruidspaar heel wat uren ingestoken. Bruid Lisa heeft zelfs een toffe photobooth in elkaar gezet. Wat een werk is het geweest om alles voor te bereiden en mee te nemen vanuit Nederland naar de Ardennen.

De ceremonie vindt plaats op een prachtig punt boven de locatie met uitzicht op de Ardennen. Officieel is het bruidspaar al in Nederland getrouwd, maar de ceremonie is er daardoor niet minder mooi en emotioneel om. De gelegenheidsambtenaar vertelt wat leuke anekdotes en Matthijs en Lisa zeggen wederom Ja tegen elkaar. Na de ceremonie is het tijd voor proosten, lieve woordjes van beide ouders, oma en zus van de bruid en de groepsfoto’s. In de grote tuin wordt intussen de barbecue klaar gezet en kan er gesnoept worden bij de (ook al zelf gemaakte) sweet table. In plaats van een dessert snijdt het bruidspaar de zomerse bruidstaart aan: een groot hart van wel heel veel aardbeien! De avond wordt afgesloten met een goed feest, wat was het een mooie en bijzondere dag! Hieronder vinden jullie een collage van deze bruidsreportage.

Matthijs en Lisa, ik wens jullie alle geluk toe!

MatthijsLisa_Blog

Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *