“Knuffel” shoots

Gratis “Knuffel” shoots op zondag 3 mei 2020.

Helaas gaan er deze zomer veel evenementen niet door. Zo ook de Jaarmarkt in Aarle-Rixtel en de Boeremert in Brouwhuis. Ieder jaar ben ik daar aanwezig om in een leuke setting foto’s te maken van alle kinderen die bij mijn kraampje voorbij komen. Deze krijgt iedereen dan gratis per mail toegestuurd en er wordt altijd enthousiast aan deelgenomen.  

Om jullie toch de kans te geven deze toffe jaarlijkse foto te maken en natuurlijk in deze tijd mijn werk een beetje te promoten, heb ik iets bedacht.
Op zondag 3 mei 2020 bied ik jullie namelijk de kans om in plaats van op de markten bij mij deze foto te komen maken! Zoals je hieronder kunt zien is het thema deze keer “knuffels”. Want ook al gaan we allemaal enthousiast op Berenjacht, het knuffelen met bijvoorbeeld opa & oma moeten we nu even missen.
Dus wil jij iemand verrassen met een leuke knuffelfoto? Of zoek je nog een ideetje voor Moederdag? Meld je dan aan!

Hoe werkt het?
Uiteraard houden wij ons aan de maatregelen. Zo zullen de foto’s op gepaste afstand gemaakt worden.
Iedereen die zich aanmeldt krijgt een precieze tijd toegewezen. Zo komen er geen mensen bij elkaar.
Deelname is dan ook alleen mogelijk per huishouden en kinderen dienen te worden vergezeld door een ouder.
De foto’s worden buiten onder een overkapping gemaakt, dus een klein beetje regen is geen probleem. Bij heel slecht weer zoeken we een alternatief.
Neem gezellig je eigen knuffel mee om te knuffelen op de foto!

Aanmelden?
Zijn jullie ook enthousiast geworden om mee te doen? Stuur dan een mail naar info@lonnekefotografie.nl en jullie krijgen spoedig bericht met de tijd waarop je welkom bent en verdere informatie. Uiteraard vol=vol, dus reageer snel!
 

Blog Huwelijk Johnny & Moniek

Een Brabantse bruiloft met een tropisch tintje: zo kunnen we de speciale dag van Johnny & Moniek wel samenvatten!

Het programma overdag inclusief de ceremonie vindt plaats bij de boerderij van Moniek’s ouders. Hoe gaaf is het om zo’n toffe locatie ter beschikking te hebben, die je helemaal naar wens kunt aankleden. Ik ben dan ook aangenaam verrast hoe mooi het eruit ziet als ik aankom. Alles past bij elkaar. Wat een werk is hier verricht! De bruid is druk bezig met haar voorbereidingen en hond Bo trippelt lekker door de drukte heen. Waar het bruidspaar al op hoopte: het is prachtig weer, dus er kan buiten getrouwd worden. De eerste gasten arriveren bij de boerderij en zijn natuurlijk ook heel benieuwd hoe het bruidspaar eruit gaat zien.

Lees meer

Blog Huwelijk Eric & Ellen

Afgelopen voorjaar mocht ik de bruidsreportage verzorgen voor het gezellige Brabantse stel Eric & Ellen. De voorbereiding ‘s ochtends vindt plaats in hun eigen huis. Wel zo fijn tussen je eigen vertrouwde spulletjes. Ieder in een eigen kamer maken ze zich klaar. Toch wel spannend, je bent bij elkaar in de buurt, maar je hebt geen idee waar de ander mee bezig is! Gelukkig is daar dan het moment dat ze elkaar voor het eerst zien. Nou die verliefde lachjes zeggen genoeg!

Lees meer