Fotostudio

In 2022 opende ik vol trots mijn nieuwe studio op de Peeleik nummer 10 in Brouwhuis, Helmond. De afgelopen 10 jaar was ik reeds een paar straten verderop gevestigd, maar met de komst van de nieuwe studio kreeg ik de kans om deze verder te professionaliseren.

Uitrusting
In de nieuwe fotostudio heb ik de beschikbaarheid over een uitgebreide professionele flitsuitrusting, waardoor ik diverse portretfotoshoots kan aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan de bekende frisse foto’s met een witte achtergrond, maar ook een cakesmash in versierde setting of een prachtig zwart wit portret behoren tot de mogelijkheden.

Er zijn diverse achtergronden aanwezig. Natuurlijk zowel een zwarte als witte achtegrond voor de portretshoots, maar ook diverse thema achtergronden die gebruikt worden voor de cakesmash- en kinderfotoshoots, zoals een houtprint, graffiti en regenboog. Daarnaast beschikt de studio over diverse attributen en decoraties.

Kennismakingsgesprek
Naast het maken van de fotoshoots zelf ontvang ik ook bruidsparen in de studio voor een kennismakingsgesprek. Tijdens een kop koffie of thee bespreken we de wensen van de bruidsparen en wat ik voor hen kan betekenen. Tevens is er allerlei demomateriaal, zodat men een goed beeld kan krijgen van mijn werk.

Producten
Ben je op zoek naar een origineel fotoproduct of heb je op mijn site al een product gezien waarin je geïnteresseerd bent? Ook dan ben je van harte welkom in mijn studio om de producten te komen bekijken en deze te bestellen.

Afspraak
De studio is op afspraak geopend. Graag even een telefoontje of app-je naar 06-45216447 of mail naar info@lonnekefotografie.nl

Huur 
Mijn studio is ook te huur voor collega fotografen. Indien je interesse hebt, stuur me dan even een berichtje voor meer info.

Reacties zijn gesloten.