Zwangerschap / Newborn / Kraamreportage

Speciaal voor aanstaande ouders biedt Lonneke Fotografie een “Baby Pakket”.

Deze bestaat uit vijf onderdelen die naar wens zijn samen te stellen. De speciale kortingsprijs geldt bij een boeking vanaf drie onderdelen.

  • Zwangerschapsshoot
  • Foto geboortekaartje (zsm na de geboorte)
  • New born fotoshoot (binnen 14 dagen na de geboorte)
  • Kraamreportage (binnen 2 maanden na de geboorte)
  • Fotoshoot baby (4 maanden tot 1 jaar)
  • 1 jaar / Cake Smash

Zwangerschapsfotografie

Welke aanstaande mama wil nou niet haar prachtige bolle buik vastleggen?
Dit kan natuurlijk in de studio, maar wat dacht je van een stoere of liefdevolle reportage op locatie?
Meestal wordt gekozen voor de periode tussen 32 en 36 weken, maar als je al eerder een mooi bol buikje hebt kan dat natuurlijk ook. Trek voorafgaand aan de fotoshoot geen strakke kleding aan, zodat je geen afdrukken op de huid ziet. Zorg voor verzorgde handen, want deze komen veel in beeld. Neem, als je dat wilt, zelf leuke accessoires mee die symbool staan voor de aanstaande baby, zoals bijv. schoentjes, een knuffel, een strik, een bloem, etc.
Kies bij voorkeur voor kleding in rustige kleuren (zwart, wit, jeans) en neem gerust een tweede setje kleding mee.

 

Geboortekaartje

Lonneke Fotografie (13)_logo

Hiervoor kom ik zo snel mogelijk na de geboorte bij jullie langs om de eerste foto(‘s) van jullie wonder te maken. Deze foto’s worden zo snel mogelijk verwerkt, zodat het geboortekaartje spoedig gedrukt kan worden.
Uiteraard kan ik ook het ontwerp van het geboortekaartje voor jullie verzorgen.

 

 

 

New Born

Het is heel bijzonder om jullie pasgeborene liefdevol vast te leggen, want de eerste dagen wil je nooit meer vergeten.
Deze shoot vindt plaats in mijn studio, maar evt. kan ik ook bij jullie thuis komen.
De fotoshoot gaat vooral om mooie foto’s van de new born, maar er is ook zeker de mogelijkheid om samen met de ouders en evt. broers/zusjes te poseren.
Mijn voorkeur gaat uit naar ergens tussen dag 6 en 14.
Natuurlijk is het lastig om de newborn shoot vooraf te plannen, maar toch is het verstandig om deze shoot ruim vooraf te boeken, zodat ik wat ruimte kan vrijhouden in mijn agenda.
Rust is heel belangrijk tijdens deze shoot en ik neem dan ook alle tijd voor jullie.

Kraamreportage

De eerste periode na de geboorte is heel bijzonder en intens. Ineens is er een kleintje bij in huis. Om deze speciale periode vast te leggen kun je kiezen voor een kraamreportage.

Ik kom dan bij jullie thuis en leg alle dagelijkse bezigheden vast. Dus geen geposeerde fotoshoot in de studio, maar gewoon fijn met jouw kindje bezig zijn zoals je iedere dag doet. Denk bijvoorbeeld aan het in badje doen, flesje geven, knuffelen, de interactie met broers/zusjes/opa’s/oma’s, de versiering in huis, details van de babykamer, etc. Een waardevolle herinnering voor later!

 

 

 

 

Fotoshoot baby

Aangezien baby’s snel veranderen is het leuk om na een paar maanden weer een fotoshoot te boeken. Deze keer doen we dat in de studio. Voorkeur is om dit vanaf vier maanden te doen. De baby kan nu zijn of haar hoofdje goed optillen en reageert op de omgeving waardoor er mooie en spontane babyfoto’s ontstaan.  Later kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld wanneer hij/zij stevig kan zitten.

 

 

 

 

 

 

1 jaar / Cake Smash

 

Zie de aparte Cake Smash pagina voor meer informatie.

Neem contact op met Lonneke Fotografie voor een prijsopgave of meer informatie.

Natuurlijk is het ook een leuk om een fotoshoot als kraamkado te geven. De ouders zullen lang plezier hebben van deze bijzondere herinnering. Hiervoor zijn speciale cadeaubonnen te verkrijgen. 

Comments are closed