Portretfotografie

Voor allerlei soorten portretfotografie van new born tot een complete familiereünie kun je bij mij terecht.

Dit kan zowel op locatie als in mijn professionele fotostudio.

Het is handig om vooraf te bedenken wat voor foto’s je graag wilt. Wil je een foto uitvergroot in de kamer hangen? Wil je een foto aan iemand cadeau geven? Wil je een mooie foto voor op een geboortekaartje of bijvoorbeeld op een uitnodiging?

Of vind je het gewoon leuk om een keer de hele familie vast te leggen? Wil je juist stoer of meer glamoureus of zakelijk op de foto?

Graag overleg ik met jullie wat precies jullie wensen zijn. Naar aanleiding daarvan geven we invulling aan de fotoshoot. Zo bepalen we in welke stijl we de shoot gaan doen en welke locaties er geschikt zouden zijn.

Uiteraard is het mogelijk tijdens de shoot van kleding te wisselen en om attributen/accessoires mee te nemen, leuk juist! Kom je met een groep dan is het verstandig om de kleding op elkaar af te stemmen.

In de studio werk ik met een witte of zwarte achtergrond en om mijn achtergronddoeken te beschermen vraag ik je om op sokken of blote voeten te poseren.

Na afloop krijg je een inloglink met een selectie van de foto’s in kleur en zwart/wit in webresolutie. Producten, zoals een vergroting of wanddecoratie zijn achteraf bij te bestellen.
Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave of eventuele vragen.

Reacties zijn gesloten.