Bruidsfotografie

Staan jullie op het punt te gaan trouwen? Maak dan kennis met Lonneke Fotografie voor een persoonlijke en creatieve bruidsreportage!

Jullie hebben de datum bepaald en zijn bezig met het invullen van jullie droomdag.
Tijd om iemand te zoeken die dit op een mooie manier vast gaat leggen!

Kennismakingsgesprek

Graag nodig ik jullie uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik vind het belangrijk om te horen wat precies jullie wensen zijn en wat jullie van een bruidsfotograaf verwachten.
Welke onderdelen van de dag willen jullie vast laten leggen? Welke soort foto’s spreken jullie aan? Hebben jullie al een locatie voor de shoot in gedachte?
Natuurlijk werk ik veel in de omgeving van Helmond – Eindhoven. Maar ik reis ook graag door heel Brabant of verder Nederland in. Ik verzorg ook bruiloften in het buitenland. Dus elke locatie behoort tot de mogelijkheden.
Verder denk ik ook graag mee over de praktische invulling en help jullie op weg om de juiste keuzes te maken.
Op de huwelijksdag ben ik continue bij jullie in de buurt, daarom is het erg belangrijk dat het tussen ons klikt, zodat jullie je lekker op je gemak voelen. Des te leuker worden de foto’s!
Verder bespreken we de mogelijkheden van het trouwalbum en eventueel andere producten die ik aanbied, zoals het verzorgen van de uitnodigingen, een aandenken voor de gasten, cadeautje voor de getuigen, etc.


Loveshoot of Pre Wedding Shoot

Om alvast een voorproefje te nemen op jullie bruidsreportage is het mogelijk een verlovingsshoot te boeken. Jullie kunnen alvast kennis maken met mijn werkwijze en de foto’s bijvoorbeeld gebruiken voor jullie uitnodiging.

Indien jullie daarna besluiten om mij als trouwfotograaf te boeken, krijgen jullie uiteraard een leuke korting.
Een loveshoot is natuurlijk ook te boeken voor verliefde stelletjes die (voorlopig) niet gaan trouwen.


Keuze gemaakt?

Kiezen jullie voor mij? Dan maken we een tweede afspraak om samen te gaan kijken op de locatie(s) waar de bruidsreportage gaat plaats vinden. Natuurlijk bespreken we de verdere details en leggen we de boeking vast in een overeenkomst. Tot kort voor de huwelijksdag houden we contact, zodat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Op de dag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig en zorg ik voor eigen vervoer. Ik verlies jullie geen moment uit het oog en zal jullie de dag zo compleet mogelijk in beeld brengen. Ik reserveer de dag volledig voor jullie, dus mocht het programma iets uitlopen, dan ben ik daar flexibel in.


Na afloop

Na de bruiloft ontvangen jullie van mij een speciale usb stick met daarop een selectie van de foto’s in hoge resolutie in zowel kleur als zwart-wit.
Willen jullie ook graag een tastbare herinnering, dan ga ik voor jullie aan de slag met het maken van een bruidsalbum. Meer informatie over de albums vinden jullie hier.

Belangrijker dan mijn werkwijze zijn natuurlijk de uiteindelijke foto’s! Wil je een indruk krijgen van een complete bruidsreportage? Ga dan naar de blog pagina!

Een afspraak maken in mijn studio of toch nog liever even bellen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Ik kijk ernaar uit jullie bruidsreportage te mogen verzorgen!


Reacties zijn gesloten.