Lonneke Fotografie

Gespecialiseerd in portret- en bruidsfotografie maak ik een persoonlijke en eigentijdse herinnering van ieder moment.

Een passie voor fotografie…
Daar is het allemaal mee begonnen.

Toen ik jaren geleden mijn eerste spiegelreflexcamera aanschafte was ik verkocht. Vele cursussen en workshops volgden vooral op het gebied van portretfotografie. Als het maar even kon, dan was ik met mijn camera in de weer. Een stap op het professionele vlak volgde en ik realiseerde een studio aan huis.
Het fotograferen van mensen spreekt mij het meeste aan. Vooral kinderen fotograferen vind ik erg leuk en afwisselend, geen fotoshoot is hetzelfde. Gelukkig ben ik erg geduldig en ga ik door tot ik de juiste foto’s te pakken heb en met een tevreden gevoel een reportage kan afleveren.

Bruidsreportages vind ik super om te doen. Ik voel me altijd erg betrokken bij de betreffende bruidsparen en vind het bijzonder om deel uit te maken van hun droomdag.
Mijn achtergrond is evenementenorganisatie en ik denk dan ook graag praktisch met de bruidsparen mee, bijvoorbeeld m.b.t. locatiekeuze, de indeling van de dag (hoe laten we deze zo relaxed mogelijk verlopen) etc.

Ik werk graag op verschillende locaties, afhankelijk van de wens van de klant variëren deze van mooie plekken in de natuur tot oude gebouwen, industriële locaties en speeltuinen. Iedere locatie is uniek en biedt weer andere mogelijkheden voor de fotoshoot.
Naast het fotograferen besteed ik ook veel aandacht aan de nabewerking van de foto’s. In overleg maak ik een mooi ontwerp of collage voor een vergroting van jouw favoriete foto(s).

Belangrijk is dat een fotoshoot vooral erg leuk is om te doen, zowel voor de geportretteerden als voor de fotograaf, want dat zie je terug in de foto’s.
Mijn wens is om jou/jullie van je mooiste kant te laten zien en te zorgen voor spontane en originele foto’s die bij jou/jullie passen.
Want….

In a world where you can be anything, just be yourself!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op.

 

Reacties zijn gesloten.