Blog Huwelijk Eric & Ellen

Afgelopen voorjaar mocht ik de bruidsreportage verzorgen voor het gezellige Brabantse stel Eric & Ellen. De voorbereiding ‘s ochtends vindt plaats in hun eigen huis. Wel zo fijn tussen je eigen vertrouwde spulletjes. Ieder in een eigen kamer maken ze zich klaar. Toch wel spannend, je bent bij elkaar in de buurt, maar je hebt geen idee waar de ander mee bezig is! Gelukkig is daar dan het moment dat ze elkaar voor het eerst zien. Nou die verliefde lachjes zeggen genoeg!

Meteen daarna staat de fotoshoot op de planning. We rijden naar de Koekbouw in Veghel. Een van mijn favoriete binnenlocaties en ik kom er dan ook regelmatig. Het weer is nog prima, dus we maken snel buiten wat foto’s en zoeken dan binnen het prachtige industriële gedeelte op. Eric & Ellen vinden alles leuk en prima, dus de fotoshoot verloopt relaxed. We hebben natuurlijk ook al een beetje geoefend tijdens de Preweddingshoot een aantal weken ervoor.

We rijden weer terug naar het huis van het bruidspaar waar een lekkere lunch klaarstaat en er tijd is voor een babbeltje met de daggasten.
De tijd is aangebroken om dan toch echt het Ja-woord te gaan geven. Op naar het stadhuis in Gemert!

Daar hoor ik dat Eric & Ellen elkaar tijdens carnaval hebben leren kennen. Kijk, toch die Brabantse gezelligheid die centraal staat. Na de liefdevolle woorden van de ambtenaar zeggen ze beiden volmondig ja! Hun neefje mag de ringen brengen en doet dat hartstikke goed. Bij het naar buiten gaan blijkt het hard te regenen, dus hup in de auto en naar de feestlocatie ‘t Hofke waar we gastvrij worden ontvangen. Na de felicitaties blijkt de lucht te zijn open gebroken en kunnen we gelukkig volgens de wens van het bruidspaar buiten de bruidstaart aansnijden. Eenmaal buiten snap je dat ook wel. Wat een prachtige tuin heeft deze locatie. Als iedereen lekker van de taart aan het snoepen is, maken we nog wat groepsfoto’s. Wanneer het diner aanvangt is het voor mij tijd om naar huis te gaan.

Eric & Ellen, heel veel geluk samen. Het was een eer om jullie huwelijksdag vast te mogen leggen!

Jurk bruid: Bruidshuis Diana Boxmeer
Pak bruidegom: Jansen en Jansen Boxmeer
Bloemen: Bloemisterij Jeroen van der Putten Gemert
Bruidstaart: Viv’s Bakery
Ceremonielocatie: Stadhuis Gemert
Feestlocatie: ‘t Hofke Gemert
Fotoshootlocatie: De Koekbouw Veghel

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *