Cakesmash Evi

Wat was het een feest, die vrolijke Evi in de studio!

Op de ochtend van haar eerste verjaardag kwam Evi met papa en mama naar de studio. Mama had doorgegeven dat ze graag veel roze wilde met een beetje mint qua versiering. Dus we hadden de studio vooraf al in stijl versierd. Evi vond het prachtig al die kleurtjes.

Toen mocht ze haar feestkleren aan, een roze tutu en een schattige romper met een ijsje erop. Gelukkig vond ze het zelf ook mooi.

We beginnen de Cakesmash fotoshoots altijd zonder taartje, maar wel al in de feestsetting. Zo kunnen de kleintjes alvast een beetje wennen aan de omgeving, de versieringen en de studioflitsers. Evi had al goed geoefend op de “Hiep hiep hoera”, dus we konden meteen al leuke foto’s maken.

Daarna was het tijd om het taartje tevoorschijn te halen. De taartjes worden op maat gemaakt door Mammarina en zijn iedere keer weer prachtig. Deze keer was het een roze taartje versierd met vlinders in mint kleur en natuurlijk het cijfer 1 erop.

Nou toen kon het snoepen beginnen. Evi leek even naar het taartje te kijken van: Is dat allemaal voor mij? Maar toen ging toch voorzichtig het vingertje in de taart en durfde ze een hapje te nemen. Jammie jammie, maar dat is lekker! Ze bleef keurig met 1 vingertje van het taartje eten. Mama heeft Evi nog een beetje geholpen om er een smeerboel van te maken, wel zo leuk voor de foto’s!

Evi had het wel gezien en snel hebben we het taartje opgeruimd en het badje tevoorschijn gehaald. Lekker plonsen in het warme sop, dat vinden alle kindjes wel leuk. Evi zat dan ook heel op haar gemak in het badje lekker schoon te worden. Mama en papa mochten nog even aan de slag met de bellenblaas en Evi spetterde lekker door.

Ik hoop dat je nog vaak zo’n lekker taartje mag eten lieve Evi. Je hebt het top gedaan tijdens de Cakesmash shoot met deze foto’s als resultaat:

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *