Blog Huwelijk Johnny & Moniek

Een Brabantse bruiloft met een tropisch tintje: zo kunnen we de speciale dag van Johnny & Moniek wel samenvatten!

Het programma overdag inclusief de ceremonie vindt plaats bij de boerderij van Moniek’s ouders. Hoe gaaf is het om zo’n toffe locatie ter beschikking te hebben, die je helemaal naar wens kunt aankleden. Ik ben dan ook aangenaam verrast hoe mooi het eruit ziet als ik aankom. Alles past bij elkaar. Wat een werk is hier verricht! De bruid is druk bezig met haar voorbereidingen en hond Bo trippelt lekker door de drukte heen. Waar het bruidspaar al op hoopte: het is prachtig weer, dus er kan buiten getrouwd worden. De eerste gasten arriveren bij de boerderij en zijn natuurlijk ook heel benieuwd hoe het bruidspaar eruit gaat zien.

Het is tijd voor Moniek om haar jurk aan te trekken geholpen door haar moeder en vriendinnen. Ondertussen arriveert de bruidegom met vrienden in een witte limousine, want ook de mannen zijn de dag samen begonnen.

Iedereen mag plaats nemen in de mooie ceremonie setting naast de boerderij. Terwijl er live gezongen wordt door Nina, maakt de bruid aan de arm van haar vader haar entrée. Blijft toch bijzonder dat een bruidspaar elkaar pas voor het eerst ziet bij de ceremonie ten overstaan van alle gasten! Johnny & Moniek zijn dan ook zichtbaar geroerd. Het ijs is echter snel gebroken, want het bruidsboeket ligt nog binnen, oeps! Deze wordt er snel bijgehaald en dan kan de plechtigheid beginnen. Het bruidspaar zegt volmondig ja tegen elkaar en als dan hondje Bo de ringen mag komen brengen is het plaatje compleet. Na het officiële tekenen van de akte is het tijd voor feest!

De champagne staat koud en na het aansnijden van de prachtige bruidstaart heeft iedereen de tijd om het bruidspaar te feliciteren en lekker even bij te kletsen. In de weide die aan de boerderij grenst is het natuurlijk ideaal foto’s maken. We beginnen met de groeps- en familiefoto’s waarna het bruidspaar even de tijd neemt om samen voor mijn camera te verschijnen. Hier hebben we niet veel tijd voor nodig, de liefde spat er vanaf.

De limousine staat klaar om door te gaan naar de feestlocatie. Iedereen gaat lekker aan de cocktails, terwijl er nog wat persoonlijke woordjes zijn voor het bruidspaar. De bbq wordt aangestoken en iedereen zit in het zonnetje te relaxen en af te wachten wat de avond brengt.

Het feest kan natuurlijk niet van start gaan zonder openingsdans. Maar wat niet iedereen weet is dat daarna ook het feest een tropisch tintje krijgt. Een batucada compleet met danseressen komt ineens de zaal binnen. Op die klanken gaan alle gasten lekker los. Zo wordt er nog tot in de late uurtjes flink gedanst.

Johnny & Moniek, ik heb genoten van jullie dag. Super leuk dat ik jullie bruiloft op deze blog mag laten zien. Ik wens jullie alle geluk!

Jurk bruid: Mariage Geldrop
Pak bruidegom:
Mariage Geldrop
Bloemen: Marianne de Wit
Ceremonielocatie:
’t Brabants Kwartierke Vlierden
Feestlocatie:
Quatre Bras Best
Bruidstaart:
TaartenDroom
Vervoer:
VIP-Limo
DJ:
de DJ Fabriek

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *