“Knuffel” shoots

Gratis “Knuffel” shoots op zondag 3 mei 2020.

Helaas gaan er deze zomer veel evenementen niet door. Zo ook de Jaarmarkt in Aarle-Rixtel en de Boeremert in Brouwhuis. Ieder jaar ben ik daar aanwezig om in een leuke setting foto’s te maken van alle kinderen die bij mijn kraampje voorbij komen. Deze krijgt iedereen dan gratis per mail toegestuurd en er wordt altijd enthousiast aan deelgenomen.  

Om jullie toch de kans te geven deze toffe jaarlijkse foto te maken en natuurlijk in deze tijd mijn werk een beetje te promoten, heb ik iets bedacht.
Op zondag 3 mei 2020 bied ik jullie namelijk de kans om in plaats van op de markten bij mij deze foto te komen maken! Zoals je hieronder kunt zien is het thema deze keer “knuffels”. Want ook al gaan we allemaal enthousiast op Berenjacht, het knuffelen met bijvoorbeeld opa & oma moeten we nu even missen.
Dus wil jij iemand verrassen met een leuke knuffelfoto? Of zoek je nog een ideetje voor Moederdag? Meld je dan aan!

Hoe werkt het?
Uiteraard houden wij ons aan de maatregelen. Zo zullen de foto’s op gepaste afstand gemaakt worden.
Iedereen die zich aanmeldt krijgt een precieze tijd toegewezen. Zo komen er geen mensen bij elkaar.
Deelname is dan ook alleen mogelijk per huishouden en kinderen dienen te worden vergezeld door een ouder.
De foto’s worden buiten onder een overkapping gemaakt, dus een klein beetje regen is geen probleem. Bij heel slecht weer zoeken we een alternatief.
Neem gezellig je eigen knuffel mee om te knuffelen op de foto!

Aanmelden?
Zijn jullie ook enthousiast geworden om mee te doen? Stuur dan een mail naar info@lonnekefotografie.nl en jullie krijgen spoedig bericht met de tijd waarop je welkom bent en verdere informatie. Uiteraard vol=vol, dus reageer snel!
 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *