Loveshoot Andre & Marieke

LF (3)_2_kl_logo

Men neme een leuk aanstaand bruidspaar, de Brabantse heide als achtergrond, een Vanille-kleurig Volkswagenbusje en de tot nu toe warmste dag van deze lente…. Voilà de ingrediënten voor een toffe pre wedding shoot waren compleet! 

André en Marieke gaan eind augustus trouwen en zagen het wel zitten om vooraf een beetje te “oefenen” voor de bruidsreportage. Tenslotte heb je niet iedere dag zo’n camera op je gezicht, dus vaak werkt zo’n loveshoot wel prettig. En op de vraag of ze dan hun Volkswagenbusje mee mochten nemen, zei ik natuurlijk volmondig ja! Gaaf toch als je zelf zo’n busje hebt, er zijn genoeg bruidsparen die er een huren voor hun huwelijksdag. Dus gingen we op zoek naar een mooie locatie in de natuur waar we met het busje konden komen.

We hadden einde van de middag afgesproken op de locatie. Wat bleek, na wat telefoontjes over en weer stonden zij aan de ene kant en ik helemaal aan de andere kant. Maar de locatie precies ertussen in bleek perfect, dus busje geparkeerd en de shoot kon beginnen.

Veel aanwijzingen had dit leuke stel helemaal niet nodig. En aansporing al helemaal niet. Uh we kunnen ook op het dak van het busje gaan zitten… natuurlijk… vooral doen! En op een gegeven moment hing André zelfs ondersteboven aan een boomtak.

Hieronder het resultaat. Ik kijk al erg uit naar hun bruiloft met “vintage” tintje eind augustus!

Blog1

 

Bookmark the permalink.

één bericht

  1. Marieke van Lankveld

    Ook wij hebben genoten van de fotoshoot
    Wat een geluk met het weer hadden we die dag!
    Hopen dat het op onze bruiloft ook zo’n zonovergotendag wordt. En anders trekken we gewoon onze regenlaarzen aan…ook leuk voor de bruidsreportage 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *