Pre-weddingshoot Rens & Maaike

Lonneke Fotografie (16)_logo
Lente betekent voor Lonneke Fotografie: veel locatiebezoeken en pre-weddingshoots met aanstaande bruidsparen. Aangezien een bruidsreportage vaak ver vooraf wordt geboekt is het altijd leuk om de bruidsparen weer te zien en te horen hoe ieder op zijn eigen manier bezig is met de voorbereidingen. Natuurlijk ben ik erg benieuwd naar de locaties die we gaan bezoeken. Soms zijn het voor mij bekende locaties en dan is het leuk om er weer met een ander oog naar te kijken. Maar nog steeds weten bruidsparen me ook te verrassen met nieuwe plekjes.

Zo ging ik ook op pad met Rens & Maaike die in juni gaan trouwen. We spraken af bij het Starven, een van de mooie vennen op de Strabrechtse heide, waar we straks ook de bruidsreportage zullen maken. En het bruidspaar kwam niet alleen. Ze hadden ook hun hondje Ted meegenomen (en Maaike’s moeder om af en toe op Ted te passen). Ted had er zin in, de zon scheen, Rens & Maaike straalden, wat wilden we nog meer?

Om alvast te oefenen voor de grote dag bekeken we diverse plekjes rondom het ven en maakten we tussendoor steeds een paar foto’s. Zie hieronder het resultaat van deze zgn loveshoot. Nu maar duimen dat het straks in juni ook zo’n fijn weer is!

Blog Rens Maaike1_s

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

7 reacties

  1. Ah zo mooi ! Ook mooie foto’s met Ted

  2. Wat zijn wij trots met jou als fotograaf, bedankt Lonneke voor de gezellig shoot!

  3. Echt hele mooi shots. Geweldig jullie zijn er klaar voor

  4. Oh waaauww mooi!!

  5. Wauw, wat supermooi! En vast ook heel leuk om te doen. De voorpret is het halve werk! Gaat helemaal goed komen in juni! Dikke kus, Janine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *