Huwelijk Mark & Charon

De dag begint met een zonnetje aan de hemel en dat kan ook niet anders met zo’n stralend bruidspaar. De eerste bladeren beginnen te vallen, dus deze echte herfstbruiloft (inclusief bijpassend boeket), kan van start gaan!

Ik begin bij het bruidspaar thuis in Helmond waar bruidegom Mark in de startblokken staat. Liefdevol geholpen door zijn ouders is hij er al snel helemaal klaar voor. Dus door naar bruid Charon die zich bij haar ouders voorbereidt. Haar kapsel is al prachtig gedaan en de finishing touch qua make-up wordt aangebracht. Dan wordt haar trouwjurk tevoorschijn gehaald, wat een plaatje! Wat staat deze haar geweldig!

De oude Volkswagen Kever met de bruidegom aan het stuur komt de hoek om gesjeesd en dan kan het bruidspaar elkaar eindelijk bewonderen. Ze hebben er helemaal zin in en na een broodje gaan we dan ook snel richting Kasteel Geldrop voor de bruidsreportage.

Ondanks de voorspellingen is het fantastisch weer en struinen we met het bruidspaar door de kasteeltuin voor de mooiste plaatjes. Het blijft een fijne plek met veel variatie waar ik graag kom voor bruidsreportages en fotoshoots.

Wanneer alles erop staat rijden we terug naar Helmond. Bij Kasteel Helmond staan alle gasten het bruidspaar op te wachten. Eindelijk wordt er dan echt getrouwd. Het bruidspaar heeft gekozen voor de stijlvolle Carel Frederik Wesselmanzaal.

De bruidegom staat klaar en dan komt de bruid aan de arm van haar vader binnen onder luid applaus. Het bruidspaar kent elkaar precies 12,5 jaar, heel bijzonder dat ze hun relatie nu bezegelen met een jawoord! Na mooie persoonlijke woorden van de trouwambtenaar klinkt een volmondig ja. De aktes worden getekend en de ringen aangeschoven.

Bij het verlaten van het kasteel wacht bruid Charon een leuke verrassing. Haar schoolklas is namelijk aanwezig om het bruidspaar feestelijk te onthalen en te feliciteren. In de kasteeltuin maken we nog wat familiefoto’s en dan is het tijd voor feest.

Bij Innesto in Asten wordt de fruitige bruidstaart aangesneden en het glas geheven. De plechtigheden zitten erop en het bruidspaar kan lekker gaan genieten.

Mark en Charon, blijf zo stralen en geniet van elkaar!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. Mooi bruidspaar, mooie dag voor Charon en Mark.Super neergezet Lonneke.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *