Cakesmash Elisa

Een paar weken geleden kwam Elisa haar 1e verjaardag alvast vieren in de studio. Haar mama had gevraagd om een fluor roze taart en mint groene met roze versiering. Nou feller roze had “Little Miss Keeky” de taart niet kunnen maken.

Het was natuurlijk nog wel even afwachten of de taart ook bij Elisa in de smaak zou vallen…

De schattige Elisa had een bijpassend mint groen jurkje aan gekregen. Uiteraard is er vooraf altijd overleg met de ouders over de kleurkeuze van de versiering en het uiterlijk van de taart.

Elisa kwam al helemaal enthousiast en vrolijk de studio binnen samen met haar moeder en een vriendin van haar moeder. Ze wist nog niet wat haar te wachten stond en bij het zien van de ballonnen en slingers was ze helemaal niet meer te houden.

Dus snel even een foto gemaakt van de versiering en taart die toen nog heel waren, want dat zou vast niet lang duren.

Inderdaad: Elisa wist wel raad met het taartje en begon er meteen van te snoepen. Wat een lol hadden haar moeder en vriendin om de kliederboel die langzaam ontstond. Al snel was het overal felroze en voor Elisa’s moeder kon het niet vies genoeg worden, dus zij hielp nog een extra handje mee.

De papieren honeycombs vond Elisa trouwens net zo lekker om in haar mond te stoppen als de taart haha, de versiering was dan ook niet helemaal veilig.

Nadat er weinig meer van de taart over was hebben we de teil gevuld met een lekker warm schuimbadje. Elisa zat echter zo onder dat het water al snel ook helemaal roze kleurde. Aan de zeepbellen uit het bellenblaasapparaatje moest Elisa wel even wennen, maar verder zat ze lekker te spetteren.

Ik hoop dat je nog een leuke verjaardag hebt gehad Elisa. Het was in ieder geval top om jouw enthousiaste snoetje tijdens de cakesmash vast te leggen!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *