Huwelijk Martin & Yvonne

Martin & Yvonne leerde ik kennen op de bruiloft van Martin’s zus. Helemaal leuk dus dat ik nu hun mooiste dag ook vast mocht leggen.

De dag begint heel relaxed, want het hele gezin zit gezellig thuis aan de lunchtafel. Daarna wordt er omgekleed en legt bruid Yvonne de laatste hand aan haar make-up (ja, dat doet ze zelf! Handig wanneer je schoonheidsspecialiste bent). In de tussentijd kan dochtertje Selena mooi nog even checken of mama’s jurk en schoenen haar ook passen. Dan wordt het tijd voor Martin en zoon Sam om de dames op te gaan halen. Het wordt nog een beetje spannend wanneer de rode Ferrari (Martin’s droom) er nog niet is. Maar net voordat ze aan willen bellen horen we verderop geronk. Alles is compleet!

Na de ontmoeting vertrekken we naar locatie Cocody in Geldrop waar we de hele dag zullen verblijven. De daggasten staan het bruidspaar buiten op te wachten wanneer zij in de rode Ferrari hun entree maken. Het is droog, dus de ceremonie kan beneden aan het water plaats vinden. Een prachtig plaatje natuurlijk. De paarse loper maakt het paarse thema compleet. Wanneer de daggasten hebben plaats genomen, mogen eerst Martin en daarna Selena & Sam de trap afdalen. Wat zien ze er toch allemaal stralend uit. Als laatste komt bruid Yvonne aan de hand van haar vader de trap af.

De ceremonie is heel ontspannen en vol leuke anekdotes. Dat er eigenlijk met het hele gezinnetje wordt getrouwd, blijkt wel uit het feit dat ook Selena & Sam een eigen ring krijgen en ook hun handtekening mogen zetten. Voor hen is het dus ook een speciale dag. Leuk toch wanneer je bij de bruiloft van je ouders aanwezig mag zijn! Hoewel ze dat snel vergeten zijn wanneer ze tijdens de borrel los kunnen gaan in het speeltuintje.

Na de ceremonie mag Martin nog even van zijn jongensdroom genieten: een uurtje rondrijden in de Ferrari terwijl de gasten genieten van een drankje. De omgeving van Codody is mooi groen en wanneer Martin terug is, maken we nog wat groepsfoto’s en doen we een korte fotosessie met het bruidspaar.

Tijd om aan tafel te gaan voordat de avondgasten arriveren. Als toetje is er de bruidstaart die ook geheel in stijl is gemaakt (en die heerlijk smaakt ;)). Dan is het tijd voor feest, het bruidspaar neemt alle felicitaties in ontvangst en wordt nu toch wel een beetje zenuwachtig voor de openingsdans.

Dat is nergens voor nodig, want het feest wordt spetterend geopend.

Martin, Yvonne, Selena & Sam, ik wens jullie alle geluk samen!

 

Bookmark the permalink.

2 berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *