Bruid in de “spotlight”

Onlangs volgde ik een inspirerende bruidsfotografieworkshop bij Laura de Roeck Photography. Ieder jaar zoek ik een paar leuke workshops of masterclasses uit op verschillende vakgebieden om mezelf te blijven ontwikkelen, inspiratie op te doen en natuurlijk mede fotografen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.
Op een stormachtige zaterdag reed ik naar Zeeuws Vlaanderen waar Laura de Roeck een bruidsfotografie workshop organiseerde. Graag wilde ik me wat meer verdiepen in haar stijl en technieken. Nadat we eerst wat tips & tricks hadden uitgewisseld, gingen we aan de slag met model  / bruid Rosalie.

In de Hollandse Polder was de wind nog niet gaan liggen, dus dat was een extra uitdaging want Rosalie’s mooi gestylde kapsel ging alle kanten op. Maar wat is Nederland toch mooi. Onderstaande foto’s zijn op slechts 50 meter van elkaar gemaakt! En ziet deze bruid er niet fantastisch uit in haar bruidsjurk van Lillian West? Zo zie je dat de nu zo hippe bohemian style ook prima op een oer Hollandse bruiloft kan worden uitgevoerd.

Dank aan Laura, de andere fotografen en leveranciers voor de leuke en leerzame dag!
Ik heb zin in de 2e helft van het trouwseizoen!

 

 Lonneke Fotografie
 Laura de Roeck Photography
 Rosalie Broeckaert
 Lillian West via Bruidshuis Ellen Oostburg
 Makeup Mandy
 Kapsalon Mystique
 Puur Mode
 Flowers & Friends
 Wisteria & Vine

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *