Huwelijk Patrick & Sarah

07-07-2017: De grote dag van Patrick & Sarah!

Altijd leuk wanneer je ook de voorbereidingen van de bruidegom vast mag leggen. Ik begon dan ook bij de ouders van Patrick in Zeewolde waar de bruidegom in zijn blauwe trouwpak werd gehesen. Klein stressmomentje: problemen met de trouwauto! Spannend of deze vandaag ingezet kan worden.

De bruid is intussen klaar bij de kapper en arriveert bij hun eigen huis. Met hulp van mama en ceremoniemeester wordt ook zij aangekleed. Compleet met prachtige sluier: ik hou ervan!

Het is heerlijk weer en buiten verzamelen de eerste gasten zich. Uiteraard willen zij als eerste een glimp opvangen van het aanstaande bruidspaar. Patrick belt aan en in de deuropening verschijnt zijn prachtige Sarah.

We gaan eerst foto’s maken en wel bij een locatie die nog op mijn wensenlijstje stond: namelijk de Oostvaardersplassen! Een heerlijke plek met veel groen, afgewisseld door water en mooie houten bruggetjes. Gelukkig heeft de bruid Allstars aan, dus we kunnen lekker rondlopen en toffe plekjes uitkiezen. Na de bruidsreportage is er even een rustmoment bij het bezoekerscentrum en eten we gezellig samen een broodje.

Goed nieuws: de trouwauto is intussen onderweg! Ik rijd alvast vooruit naar de locatie waar we de rest van de dag verblijven: De Roode Schuur in Nijkerk. De gasten spelden hun corsages op en nemen plaats in de ceremoniezaal. Dan komt het bruidspaar aanrijden in de trouwauto. Yes, er kan getrouwd worden! Patrick wordt liefdevol door zijn moeder binnen gebracht en bruid Sarah traditioneel door haar vader. Tijdens de binnenkomst zingt de zus van Sarah een prachtig lied en is zij niet de enige die een traantje moet wegpinken.

Het bruidspaar zegt volmondig ja en daarna kan dan ook het feest losbarsten. Sarah’s vader doet een persoonlijke speech en natuurlijk wordt de bruidstaart aangesneden. Tijdens de borrel is er hoog bezoek van Sarah’s schoolklas. Altijd leuk om die snoetjes te zien, voor hen is juf Sarah vandaag een echte prinses. Nadat we natuurlijk de groeps/familiefoto’s niet vergeten is het voor mij tijd om te gaan.

Patrick & Sarah, wat was het een geweldige dag. Ik wens jullie een prachtige toekomst samen!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

  1. Wat een prachtige foto’s van deze mooie dag, ik geniet er weer van als ik de foto’s terug zie! en krijg stiekem weer een kippenvel moment!

    Groetjes van het zusje van Sarah!

    Nina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *