Jungle Cakesmash

Deze stoere cakesmash is sinds eind vorig jaar te boeken en dat deze populair blijkt, hebben we geweten. Zo leuk om al die vrolijke gezichtjes te zien zodra ze in de studio komen. Speciaal voor de jungle smash kleden we de studio aan in verschillende kleuren groen. De houten letters en blaadjes maken het thema af. Uiteraard mag de jungle ook bewoond worden, dus eigen knuffels zijn altijd welkom, dan maken we er samen een grote beestenboel van.

Een paar maanden geleden kwam de toen bijna 1-jarige Lennon op bezoek voor zijn cakesmash. Een cakesmash shoot is uit te breiden met 2 onderdelen, een korte fotoshoot met de ouders/gezin voorafgaand en een korte fotoshoot in het badje na de smash. Lennon’s ouders kozen voor het complete pakket, dus we begonnen met de foto’s van het hele gezin. Inclusief Lennon’s grote broer die ook eerder al kwam smashen. Daarna maakten we nog een paar foto’s van Lennon alleen zonder taartje. Daar begint iedere cakesmashsessie mee. De kindjes zijn dan nog mooi schoon en ze kunnen even wennen aan de setting en het maken van de foto’s.

Maar het heet niet voor niets cakesmash, dus tijd om het prachtige taartje gemaakt door Mammarina erbij te halen. Lennon’s ouders kwamen zelf met input voor deze perfecte jungletaart. Dat is natuurlijk altijd heel erg welkom! In samenspraak met Carolien van Mammarina is namelijk van alles mogelijk. Met haar creativiteit wordt altijd gezorgd voor een passend taartje.

Dan kan het smashen echt beginnen. Lennon begint voorzichtig van het taartje te snoepen. Keurig hoor! Maar al snel zijn de handjes en het mondje net zo groen als het decor. Op een gegeven heeft hij het geboetseerde aapje te pakken en zo wordt het taartje langzaamaan gesmasht, tot deze helemaal uit elkaar valt. Zonde van al het werk van Mammarina, maar het leukste voor de foto’s natuurlijk.

Wanneer Lennon genoeg heeft gesnoept, gaan we een fijn warm badje maken. Tijd om te spetteren! Papa en mama mogen de bellen blazen en de kindjes worden weer lekker schoon. Na een tijdje badderen staan alle foto’s erop en kan Lennon weer schoon naar huis. Wisten jullie dat vaak de ouders net zo onder de taart zitten als de kindjes? Denk maar niet dat ze allemaal netjes achter het taartje blijven zitten.

Wordt jullie kleintje binnenkort ook 1 jaar? Informeer dan eens naar de mogelijkheden.

Taartje gemaakt door: Mammarina

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *