SPAGHETTI SMASH

Een variant op de welbekende cakesmash is de spaghettismash! Een heerlijk Italiaans eetfestijn voor de jarige kleintjes!

Onlangs kwam Daan in de studio zijn 2e verjaardag vieren. Vorig jaar mocht hij al een lekker taartje snoepen tijdens een jungle cakesmash, dus nu was het tijd voor iets anders. Zijn ouders kozen voor de spaghettismash.
De studio wordt omgetoverd in Italiaanse sferen. Natuurlijk met de driekleur groen-wit-rood. Naast de ingrediënten voor een Italiaanse pasta wordt het geheel verder aangekleed met feestelijke waaiers en ballonnen.

 

Snel de spaghetti in de pan, voordat Daan voor de deur staat, mmmmmm. Buon appetito!
Speciaal voor zijn feestje heeft Daan een mooi pakje aangetrokken, hij lijkt wel een echte ober!
Zodra hij achter de schaal met spaghetti gaat zitten, is het aanvallen geblazen. Het gaat erin als koek. Heerlijk met de handjes de sliertjes naar binnen werken. Al snel zit zijn snoetje onder de tomatensaus. Een kleine Hiep Hiep Hoera kan er nog net af, want Daan zit gewoon heerlijk te eten. Laat me toch met rust😉. Ter afwisseling een soepstengel om te roeren en om ook lekker op te peuzelen. Wat een feest!

Daan gaat met een lekker gevuld buikje naar huis en zijn ouders hebben een leuke herinnering aan zijn 2e verjaardag. Wat deed je het goed Daan!

Ook interesse in een spaghetti- of andere smash? Neem dan contact op via info@lonnekefotografie.nl

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *