Pre wedding shoot Harry & Saskia

LF (17)_2Harry en Saskia gaan voor een “winter” bruiloft en trouwen in december. Maar hoe leuk is het dan om alvast wat proeffoto’s te maken, terwijl de zomerzon goed zijn best doet in Nederland.

Om alvast de diverse locaties te bekijken, ging ik naar mijn oude studentenstad Breda waar Harry en Saskia wonen. Daar trof ik een aanstaande bruidegom op krukken aan. Ach beter tijdens de pre wedding shoot dan straks met het echte huwelijk! Hoewel Harry flink baalde, omdat hij daardoor de vierdaagse dit jaar moest missen.  

Harry en Saskia hopen natuurlijk dat het in december droog weer is, zodat we ook buiten wat foto’s kunnen maken. Gewenste locatie voor de bruidsreportage is het stadspark Valkenburg. Dus daar gingen we naartoe om alvast wat leuke plekjes te ontdekken en wat foto’s te maken om een beetje te wennen. Aangrenzend aan het park ligt de “Waalse Kerk” waar het bruidspaar elkaar het ja-woord gaat geven. Wat een mooie en knusse locatie voor een huwelijksceremonie. Ik vroeg het bruidspaar ook even bij de ingang te poseren.

Daarna werd ik door het bruidspaar meegenomen naar een hele coole graffiti wand die ik nog niet kende. Deze maar liefst 100 meter lange wand ligt aan de Markkade en verbeeldt “De overgave van Breda” naar een 17 eeuws schilderij. Tot zover de geschiedenis, want Harry en Saskia stonden al te popelen om ook hier wat stoere en kleurrijke foto’s te maken.

Hieronder het resultaat. Op naar de bruiloft in december. Ik heb er zin in met dit leuke paar!

   Blog_HarrySaskia1_kl

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. Superleuke middag gehad. We waren wel een beetje zenuwachtig, maar dat was nergens voor nodig. Lonneke was erg vriendelijk en professioneel. Ze stelde ons gerust en het resultaat mag er wezen. De graffiti foto’s hebben we gebruikt voor de officiële uitnodiging en daar hebben we een hoop positieve reacties op gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *