Bruidsreportage Andre & Marieke

LF (22)Een bruiloft met een vintage tintje. Altijd leuk als een bruidspaar een specifiek thema kiest!

Bruidspaar Andre en Marieke kennen jullie misschien nog van de toffe loveshoot met het volkswagenbusje. En uiteraard was het busje ook tijdens de bruiloft van de partij.

’s Ochtends arriveer ik bij het huis van het bruidspaar waar Marieke in de make up zit. Haar kapsel is al prachtig gedaan en intussen kan ik wat foto’s maken van de accessoires. Twee lieve vriendinnen helpen de aanstaande bruid met alle voorbereidingen. Dan is het tijd om de jurk aan te trekken. Wat gaaf om Marieke’s reactie te zien als ze zichzelf in de spiegel ziet. Wat een plaatje was ze ook! 

Intussen staat Andre (met busje) klaar voor de deur om zijn bruid op te halen. Na het toch altijd weer spannende ontmoetingsmoment vertrekken we naar het Witven voor het eerste gedeelte van de fotoshoot. Gelukkig is het vandaag prachtig weer en kunnen we op ons gemak alle foto’s maken. Andre en Marieke houden allebei erg van de natuur, dus kozen zij voor deze mooie plek. Om nog even wat energie op te doen voor de ceremonie maken we een tussenstop in de “tuin van tante Thea” waar ook de borrel en het feest plaats gaan vinden. Wow! Wat heeft Marieke veel werk besteed aan het voorbereiden van het vintage thema. Deze is in allerlei accessoires terug te vinden. En wat tof als jouw tante zo’n “feestlocatie” heeft.

Na het eten van een broodje is het tijd voor de huwelijksceremonie op het gemeentehuis. Marieke heeft een prachtig verhaal voor Andre geschreven, daar is hij wel even stil van. De liefde straalt er dan ook vanaf bij deze twee. Het uitwisselen van de ringen zorgt nog voor een komisch momentje wanneer deze toch niet zo heel soepel om de vinger van de bruidegom schuift. Bij het naar buiten gaan vormen alle vrienden en familie een mooie erehaag en weet het bruidspaar: ja we zijn nu echt getrouwd!

Tijd om terug te keren naar de tuin. Daar snijdt het bruidspaar de taart aan die geheel in stijl is van hun uitnodiging, hoe leuk is dat. Lieve woordjes en cadeaus van familie en vrienden volgen. En dan is het tijd om lekker te eten en te feesten. Het bruidspaar zal hun dag geheel in stijl afsluiten. Zij slapen namelijk niet in zomaar een bruidssuite, maar in hun eigen volkswagenbusje! (en wat zij dan nog niet weten is dat alle gasten een huwelijkswens hebben verstopt in het busje, voorlopig is het bruidspaar dus nog wel even aan het zoeken) .

AndreMarieke_Blog_s

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *