Pre-Weddingshoot Arjan & Sandra

Op de eerste zonnige lentedag van 2018 ging ik op pad met aanstaand bruidspaar Arjan & Sandra. Ze waren op zoek naar een mooie locatie in de natuur voor hun bruidsreportage en ik stelde voor eens bij het Keelven in Someren te gaan kijken: een van mijn favoriete locaties hier in de omgeving. Het is gelegen tussen Someren en Heeze, makkelijk bereikbaar en heel veelzijdig. Deze locatie is het hele jaar mooi: in de winter is er nog steeds kleur door het riet en de naaldbomen, in het voorjaar krijgen ook de loofbomen frisse groene blaadjes, aan het eind van de zomer staat de heide in bloei en in de herfst is het er natuurlijk helemaal kleurrijk.

Arjan & Sandra wilden op tijd afspreken om hun Pre-Weddingshoot te doen, aangezien ze een foto wilden gebruiken voor de trouwkaart. Helaas moesten we onze eerste afspraak verzetten, omdat er erg slecht weer was voorspeld. Achteraf niet erg, want op deze zondagmiddag was het heerlijk lenteweer.

Dit leuke stel had er dan ook veel zin in en we gingen enthousiast aan de slag. Het voordeel bij het Keelven is dat je niet ver hoeft te lopen om verschillende achtergronden te creëren. Dat is natuurlijk erg handig wanneer je straks bruidskleding aan hebt. We oefenen samen wat verschillende poses en Arjan & Sandra vinden het allemaal prima. Dat komt dus wel goed straks in juli wanneer ze echt gaan trouwen. Aangezien Sandra danseres is wagen de twee ook nog even een dansje.

Arjan & Sandra, ik duim alvast dat het op jullie trouwdag ook zo’n mooi weer is. We gaan er een prachtige bruidsreportage van maken. Nog veel plezier met alle voorpret!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *