Rob & Simone

Lonneke-Fotografie-(1)

The smile on your face lets me know that you need me……

Een bruidspaar dat elkaar heeft leren kennen op de voetbalclub. Dat vraagt natuurlijk om een leuke sessie op het voetbalveld!
En zo begon de dag van Rob en Simone, nadat ik eerst aanwezig mocht zijn bij de voorbereidingen van Simone en Rob zijn bruid kwam ophalen in een stoere Audi.
Het bruidspaar woont vlakbij de Strabrechtse heide en daar gingen we naar toe voor het tweede gedeelte van de fotoshoot. Te midden van de prachtig in bloei staande paarse heide. Een kleur die het bruidspaar ook liet terugkomen in de diverse versieringen, het bruidsboeket en de stropdas van de bruidegom.
Zoals bijna de hele zomer van 2013 was het ook die dag hartstikke zonnig en daardoor moesten er toch af en toe wel wat zweetdruppeltjes gedept worden bij Rob.
Maar ja wat wil je ook met zo’n prachtige bruid als Simone aan je zijde.
Het bruidspaar had zelf ook allemaal ideeën voor de bruidsreportage. Allerlei attributen kwamen tevoorschijn: helemaal leuk!

De ceremonie vond plaats op het Stadhuis in Someren. Na aankomst van het bruidspaar was het wachten op het arriveren van de ringen. En die werden wel op een hele ludieke manier gebracht. Namelijk door een roofvogel en met een klein beetje hulp van bruidsjongetje Dylan. Nu ontbrak het nergens meer aan om Rob en Simone in de echt te verbinden.
Na de ontspannen en mooie ceremonie werd het bruidspaar bij het naar buiten gaan bedolven onder rozenblaadjes. Altijd een mooi gezicht. Het bruidspaar werd verrast met de aanwezigheid van nog meer bijzondere vogels. Nadat ze samen een kist met witte duiven los hadden gelaten was het tijd om naar Asten-Heusden te gaan voor een drankje. Daar waren de meeste gasten met deze hitte ook wel aan toe. Het glas werd geheven in de mooie Botanische tuin achter het kerkje. De mooie bruidstaart was niet alleen bij de gasten maar ook bij de aanwezige wespen in trek. Na nog een paar groepsfoto’s in de tuin te hebben gemaakt was het voor mij tijd om aan de bedankjes te gaan werken, die ’s avonds na afloop van het feest aan de gasten werden uitgedeeld.

RobSimone_Blog

Bookmark the permalink.

2 berichten

  1. Trots op Rob & Simone en alle mooie foto’s en verslag van deze bijzondere dag! Wat een liefde 🙂

  2. Een super leuke samenvatting van onze trouwdag! Heel erg leuk om te lezen hoe iemand anders deze dag heeft ervaren. Lonneke, harstikke fijn dat je zo goed met ons hebt meegedacht. Het resultaat mag er dan ook zijn! Mede dankzij jou was het een geweldige dag en kunnen we deze herinneringen nog lang koesteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *