Tim & Karlijn


Lonneke-Fotografie-4Ik heb je lief mijn hele leven, het is veel meer dan houden van….

Aanstaand bruidspaar Tim en Karlijn zat met de handen in het haar. Alles voor de huwelijksdag was geregeld toen ze opeens zonder trouwfotograaf zaten, want deze was geblesseerd.
Dus gingen ze op zoek naar een andere fotograaf en kwamen bij mij uit. Gelukkig was ik nog beschikbaar en ik zag het meteen helemaal zitten met dit jonge paar die ook nog eens heel dicht bij mij in de buurt wonen.
Graag ging ik vooraf kijken op hun prachtige en originele trouwlocatie: Museum de Wieger in Deurne. Een mooie oude villa met een leuk binnenplaatsje en prachtige ruimtes. Het bruidspaar kende deze locatie, omdat bruid Karlijn hier heeft gewerkt. Dat maakt het natuurlijk extra bijzonder.
Op de dag zelf sta ik al vroeg op de stoep bij bruidegom Tim die er helemaal klaar voor is. De trouwauto staat klaar, het bruidsboeket en de corsages worden bezorgd en met hulp van zijn broer Luuk hijst hij zich in een mooi blauw pak. Dan moet Tim nog even wachten, terwijl ik naar bruid Karlijn rijd, die zich bij haar ouders aan het klaarmaken is. Het huis is aan alle kanten prachtig versierd en ook Karlijn ziet er zonder haar droomjurk al prachtig uit. Traditiegetrouw helpt haar moeder haar met het aantrekken van de jurk, maar ook haar vader en broer mogen Karlijn alvast bewonderen voordat ze voor Tim van de trap af zal komen. Leuk feitje is dat Karlijn’s broer ook Tim heet, speciaal terug is gekomen van zijn stage in Barcelona en de beste vriend is van haar aanstaande. Buiten klinkt getoeter en daar komt de bruidegom samen met zijn broer aanrijden in een oude Fiat 500. Dit zal niet het enige Italiaanse voertuig zijn die dag getuige de foto’s met een Vespa in het park.
Intussen ziet Tim er toch een beetje gespannen uit: Hoe zou zijn Karlijn eruit zien? Maar hij hoeft niet lang te wachten, want ook Karlijn staat te popelen.
Dan is het tijd om naar Tim’s werk te gaan: Basisschool de Goede Herder. De kinderen van groep 8 hebben zich op het schoolplein verzameld om hun leraar en zijn bruid te feliciteren. Natuurlijk wordt het bruidspaar voorzien van allerlei kadootjes. Aangezien er nog veel meer op het programma staat, moeten de kinderen terug naar de klas en vertrekt het bruidspaar voor een fotosessie naar het Wijkpark waar ze beiden zijn opgegroeid. Ceremoniemeester Anke moet heel wat zweetdruppeltjes wegdeppen, want oh wat is het een warme dag. En dan straalt ook de liefde er nog af bij dit bruidspaar, je zou het er inderdaad warm van krijgen. Tijdens de lunch kan iedereen even afkoelen, waarna het tijd is voor de ceremonie in de Wieger te Deurne. Ook daar hebben we gelukkig nog wat tijd om foto’s te maken terwijl de gasten binnen druppelen, want het zou zonde zijn om dat niet te doen op zo’n mooie plek. Als iedereen plaats heeft genomen in de trouwzaal komt eerst bruidegom Tim de zaal binnen en neemt plaats om zijn bruid op te wachten. Karlijn wordt op het toepasselijke nummer “Butterfly Kisses” weggegeven door haar vader. Een mooie en ontspannen ceremonie volgt en eindigt met een onverwacht optreden van het bruidspaar en hun getuigen en vrienden. Het hele gezelschap vertrekt naar buiten voor een groepsfoto en om het glas te heffen op het net getrouwde paar. Het bruidspaar heeft echter nog meer in petto want vooraf kreeg ik al per week enthousiaste mailtjes: Lonneke: hadden we al verteld dat we ook twee witte duiven gaan loslaten? Ennuh Lonneke ons hondje Nova komt ook langs tijdens de borrel. Na een paar gezellige borreluurtjes verlaat het bruidspaar de Wieger door een haag van geblazen zeepbelletjes en zijn er tot hun schrik de traditionele “just-married” blikjes aan hun Fiat 500 gebonden. Het huwelijksdiner bij hotel West Ende geeft nieuwe energie voor het avondfeest dat spetterend begint met de speciaal ingestudeerde openingsdans op het nummer Everybody Needs Somebody van The Blues Brothers. De toon is meteen gezet en het feest zal nog heel wat uurtjes duren….

TimKarlijn_Blog

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

3 reacties

  1. Hey Lonneke,

    Wat een mooie nieuwe site heb je, en wat leuk dat er een stukje over onze mooie dag op staat. Je beschrijft het heel goed, echt leuk om te lezen.

    Zoals je weet zijn wij super blij dat jij onze fotograaf was op onze bruiloft. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen, zowel voor, tijdens als na de bruiloft ben je altijd hartstikke betrokken geweest.

    Ga zo door, wij weten zeker dat je veel mensen net zo’n prachtige foto’s als die van ons zult bezorgen.

    Liefs, Tim & Karlijn

  2. Super mooi omschreven en prachtige foto’s alsof we er zelf bij waren zoals jij t omschreef

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *