Huwelijk Erwin & Leonie

Trouwen op het strand in Brabant, kan dat? Jazeker! Helemaal passend bij de tropische temperaturen van afgelopen zomer trouwden Erwin en Leonie op Aquabest.

’s Ochtends word ik van harte welkom geheten in de kapsalon van de bruid. De voorbereidingen zijn in volle gang en al snel is het tijd om de jurk aan te trekken compleet met prachtige lange sluier. Wow, wat een plaatje is Leonie. Intussen is ook Erwin (met snelle wagen) gearriveerd en mag hij dan eindelijk zijn bruid zien.

We gaan naar de trouwlocatie waar we de hele dag verblijven: Beachclub Sunrise op Aquabest. Aangezien het een echte zomerse dag is zijn er ook een hoop badgasten en dan trek je als bruidspaar wel bekijks. Op ons gemak maken we de foto’s voor de bruidsreportage waarbij er toch wel wat zweetdruppels moeten worden weggepoetst. Dan is het wachten op alle gasten, zodat de ceremonie kan beginnen.

Deze wordt gehouden op het ponton dat gelukkig een dak heeft, zodat we fijn in de schaduw zitten. Erwin komt als eerste aan de hand van zijn moeder het ponton opgelopen en daarna mag een trotse vader zijn Leonie weggeven. Na mooie woorden van de ambtenaar en liedjes van het koor La Vivacité is het tijd om echt te trouwen. Na het ja-woord brengen de hondjes van Erwin & Leonie de ringen. Wat een schatjes! Er is nog even hilariteit, want de ringen zijn zo goed vast gemaakt dat er een schaar gezocht moet worden om ze los te krijgen. Maar eind goed al goed: Erwin & Leonie zijn officieel een paar!

Tijd voor de gasten om het bruidspaar te feliciteren en na het maken van de bekende groepsfoto’s is het tijd voor taart. Samen wordt er getoast en dan is het heerlijk chillen op het dakterras van Sunrise voordat het diner begint.

Wat heb ik genoten van jullie dag. Ik wens jullie een prachtige toekomst samen!

 

 

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *