Vriendinnenfotoshoot met winters tintje

Lonneke Fotografie (18)_logoMen neme:
–          2 toffe vriendinnen die overal voor in zijn
–          Een hele auto vol decoratie en kleding
–          Een heerlijke zondagmiddag in december
–          Een mooie plek in de Brabantse natuur

Een verjaardagscadeau vormt de aanleiding voor deze thema fotoshoot. Een paar maanden geleden deed Sabine haar vriendinnetje Lieke namelijk een fotoshoot cadeau. Helemaal leuk, want zo’n vriendinnenfotoshoot is een soort van uitje. Er wordt heel wat afgelachen en daarnaast leggen we een mooie herinnering vast.

Ik besprak met de hartsvriendinnen wat voor invulling we konden geven aan de fotoshoot en uiteindelijk waren deze dames helemaal enthousiast over het winterthema. De voorpret begon al met het uitzoeken van de kleding. En volgens mij hadden Lieke en Sabine alle warme vesten, wanten en mutsen die ze konden vinden meegenomen ;). Aangevuld met winterse decoratie en een gevulde picknickmand was de basis gelegd. 

Op de bewuste middag arriveerden de twee vriendinnen met een volgeladen auto. We hadden dan ook heel wat bekijks toen we vanaf de parkeerplaats naar de gekozen plek liepen (nou ja sjouwden). Toen we ons eenmaal geïnstalleerd hadden bleek dat we precies op een honden-uitlaat-moment zaten. En dat deze honden de decoratie en de chocomel wel erg interessant vonden. In een paar seconden holden er twee honden dwars tussen Lieke en Sabine door. Gevolg: overal chocomel en we misten een paar decoratie onderdelen. Gelukkig waren deze vriendinnen niet voor een gat te vangen. Toen de honden aan de overzijde van het ven waren konden we rustig verder gaan en werden we niet meer gestoord. Naast de chocomel wilden de dames ook graag even proosten met een wijntje en moesten we nog hard lachen om het “honden-incident”. Na wat verkleedpartijen hadden we in korte tijd heel wat foto’s gemaakt. Aangezien de zon intussen onder was gegaan en het buiten wat frisser was geworden, besloten we terug te gaan naar de studio en daar nog wat foto’s te maken. 

Hieronder het resultaat van deze gezellig wintershoot. 

Wil jij ook graag een wintershoot boeken met bijvoorbeeld je vriendinnen, partner of gezin?  Informeer dan naar de mogelijkheden via info@lonnekefotografie.nl

Blog_SabineLieke1_2

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *